De Wensster


De Wensster  staat symbool voor de onbegrensde mogelijkheden van de mens door inzicht in het eeuwig stralende licht.

Sterren schitteren en maken deel uit van het eeuwige heelal. Net zoals het waarnemen van onze oorsprong helderheid, kracht en liefde geeft. Dit kun je elk moment in het dagelijks leven toepassen: het stralen in kracht en liefde t, als praktische wijsheid. 
Het is een grappig 'toeval' dat mijn naam, Astrid, afstamt van het woord astèr (ster). Van jongs af aan fascineert mij het onmetelijke heelal met zijn sterren als symbool van de kracht en wijsheid van het goddelijke bewustzijn met zijn oneindige mogelijkheden.

Het leven is in voortdurende beweging en geeft jou daarmee de kans om dit met al je zintuigen te proeven en te observeren wat komt en gaat. Maar wat is echt? Is er iets permanent aanwezig? Kun je je in het dagelijks leven daarmee verbinden? Is het mogelijk 
je er één mee voelen, ermee samen te vallen? Hoe ontdek je je oorspronkelijke  natuur, hoe te leven vanuit een bron, die natuurlijk stroomt en in verbinding te zijn met het universum? Wat is ware Liefde? Zoveel vragen... 

Graag wil ik met je delen: hoe je verbinding kan ervaren. Hoe je oplossingen kunt vinden vanuit vrijheid en ruimte. Genieten is daarvan niet het doel, maar wel het natuurlijke resultaat. Je kan alle emoties, pijn en strijd voorbij gaan! 
Wensen kunnen in vervulling gaan, óf je denken kan een andere wending krijgen. Dat maakt het leven uitdagend, boeiend, levend. 

Het is mijn wens dat meer mensen hun eigen kracht, liefde en licht kunnen ervaren, meer harmonie, geluk en wijsheid er in de wereld zichtbaar gaan maken. 
Deze individuele uitnodiging is tevens een uitdaging om te ontdekken hoe je dit in jezelf kan toelaten, laten stromen en zo gelukkig te zijn, te ontdekken je wat ware natuur is.

Het uitgangspunt is: iedereen heeft het vermogen om gelukkig en vredig te zijn. Laat het licht erop schijnen en het leven krijgt meer kleur, wordt voller en tegelijkertijd eenvoudiger.

Graag loop ik met je mee op dit pad. Kijk maar eens wat er ondanks emotionele of lichamelijke pijn  diep van binnen in jou schittert. In contact met de \bron kun je zelfstandig verder. Verschillende technieken staan tot jouw beschikking en geven een aanzet tot een zich steeds verdiepend inzicht . Dit is spiritualiteit leven met beide voeten op de aarde, zodat je kunt handelen vanuit een nieuwe inspiratie. Een nuchtere kijk met gronding in het aardse bevordert het liefdevol functioneren. 

 

Joomla templates by a4joomla