Welkom bij de Wensster

 

Heb je interesse in aardegebonden spiritualiteit om liefdevoller te leven? Wil je graag genieten van het leven in het ZIJN? Voor spiritueel inzicht, zelfontwikkeling, therapeutische begeleiding kun je terecht bij praktijk De Wensster. Je kan daar zelf te weten komen welke mogelijkheden en oplossingen jij meedraagt in je eigen ziel/ je diepste kern. De ziel wacht erop dat je werkelijk gaat horen, zien en  ervaren. Heb jij ook een hartverlangen om in echte vrijheid te leven en gelukkig te zijn? Ga dan mee op deze ontdekkingsreis!

Misschien wil je wat persoonlijke informatie over mij.  Mijn naam is Astrid, ik ben gehuwd en moeder van drie, inmiddels volwassen, kinderen. Na mijn Pabo (basisschoolleerkracht) heb ik (na MO-A en  MO-B Nederlands) Nederlandse Taalkunde aan de VU te Amsterdam gestudeerd. Al vanaf mijn 20e  geef ik les bij zeer verschillende onderwijstypes. Momenteel werk ik in deeltijd als docent en coördinator Taal bij de Hogeschool van Amsterdam (Faculteit Maatschappij en Recht).

Toen mijn kinderen ouder werden, gunde ik me pas de tijd om mijzelf intuïtief en spiritueel verder te ontwikkelen en volgde cursussen Reiki, Klankschaalmassage, Shiatsu-massage (met Traditionele Chinese Geneeskunde) en voltooide ten slotte de 4-jarige hbo- opleiding tot Spiritueeltherapeut bij de Aspi (CRKBO geregistreerd). Daar heb ik erg veel (ook in mijzelf) inzicht gekregen.
In mijn vrije tijd reis ik graag. Zo ben ik o. a. naar Thailand, China, Balie, Indonesië, India en Nepal gegaan en mocht ik de prachtige mensen en natuur, als ook de spirituele drijfveren  van verschillende culturen ervaren. Momenteel beoefen ik nog steeds met veel enthousiasme en plezier: Tai Chi. Sinds maart 2014 geef ik daarin les bij diverse welzijnsinstellingen.

Mijn missie

Graag wil ik dat je jouw eigenheid terugvindt. Je krijgt tools om krachtiger de liefdevolle energie te voelen. Door in dit Bewustzijn te leven, zul je je oorspronkelijk gezicht herinneren. Door contact met je zielsenergie te maken, ervaar je steeds meer harmonie, liefde en geluk. Dat straal je dan op een natuurlijke wijze uit en zo draag je vanzelf een steentje bij aan een mooiere wereld voor jou en jouw omgeving.

Wat kan ik jou bieden?

Lichaam geest en ziel zijn nauw verbonden. Achter levensvragen ligt vaak een diepere betekenis. Als je niet in balans bent, is dit een roep om aandacht. In je eigen onderbewustzijn kun je met gebruikmaking van energetische 'methoden'  zoals Focussen, Voice Dialoque, maar ook door klankschalen, mediteren en tai chi,  een verrassend antwoord op jouw vragen vinden, of zelfs de vragen laten oplossen. Dat lukt namelijk als je in verbinding bent met je Ware Zelf. 

Van mij krijg je steun en de benodigde instrumenten om je eigen, unieke weg zelf te ontdekken. Van jou verwacht ik de wens en bereidheid naar binnen te gaan. Er is zoveel hectiek in het leven, dat het nodig is om tijd te maken om helemaal tot jezelf te komen. Samen gaan we daarom eerst de ontspannen stilte in, om ons te verbinden met de oerbron. Dit contact laat je bij  je innerlijke kracht en liefde komen. Door bewustwording van de universele energie, kun je de oorspronkelijke bron herkennen. Vanuit die rust, kun je stabiliteit, kracht en nieuwe energie ervaren. Dit is een proces waarin je steeds meer kan loslaten, wat je niet meer ten dienste staat. Er ontstaat ruimte voor iets anders.

Is jouw wens naar binnen te gaan en echt te luisteren? Dan is dit iets voor jou! Je kan zo diepere lagen in jezelf ervaren en tot liefde en evenwicht komen, in contact met je zielskracht. In mijn praktijk De Wensster maak ik daar graag tijd en ruimte voor!  

Joomla templates by a4joomla